Zone & Facilități

Sun & Swim

Pool Area/ Green Beach/ Swimming Lanes/Kneipp Circuit

Un lucru e clar: la Peninsula ai 18.000 de metri pătrați la dispoziție să înoți, 200 de șezlonguri umbrite și o plajă verde pentru băi de soare. Dacă ai visat vreodată la o piscină gigant, de care să te bucuri împreună cu cei dragi, o găsești la noi. În plus, te bucuri de unul dintre cele mai lungi circuite pentru masaj Kneipp din România.

Meet & Eat

Restaurants / Coffee / Food Trucks / Terrace With Dining Area

În zona Meet & Eat vă așteaptă partenerii noștri de la Rapido #streetfood, conform următorului program: deschis vineri, sâmbătă și duminică – 10:00 – 21:30. Vezi meniul aici.

Fit and Fun Area

Fit & Fun Area

Beach volley/ Badminton/Fitness

Începător sau experimentat, bucură-te de libertatea pe care ți-o dă sportul în aer liber. Pentru mișcare în echipă, un meci de volei pe nisip este varianta perfectă. Îți punem la dispoziție două terenuri de volei pe nisip, fileu și mingi. Gratuit, pe principiul primul venit, primul servit. Mingile le găsești la bar.

The Dome

Beach bar/ Belle view/ Panorama/ Refresh bars/ Music

În centrul parcului recreațional, chiar pe peninsulă, te așteaptă beach bar-ul The Dome, cu toate băuturile tale preferate, cu muzică bună și chiar și nisip sub tălpi.

Lazy Lounge

Lazy Lounge

Hammock Area/Bean Bag Area/Sun Shade Sails

Zona de hamace și bean bags. Dacă vrei să te retragi cu o carte bună în mâna, și să petreci timpul culcușit confortabil.

Kids Zone

Kids Zone

Natural Playground

Să te bucuri de o zi relaxantă la piscină nu este întotdeauna ușor. Cei mici au nevoie de acțiune și distracție, de un loc de joacă cu elemente naturale, în care să poată experimenta și în care să se poată bucura de natură.

Sound Garden

Scenă/ Concerte/ Shows/ Clase

Scena la care se vor desfășura clase diverse pentru cei activi. Seară ne vom bucura împreună de diverse concerte.