Peninsula Smartcard - cheia spre locație și portofelul tău digital

Pentru că vrem să îmbunătățim experiența de relaxare și deconectare a celor care ne trec pragul, folosim o soluție de plată fără numerar. Locația noastră este complet cashless, toate plățile se fac folosind cardul Peninsula Smartcard, pe care oaspeții îl primesc la sosire. Smartcardul trebuie încărcat cu suma dorită fie online, fie la stațiile TOP UP din incinta Peninsula

Tot ce trebuie să știi despre Peninsula Smartcard

Citește mai departe regulamentul complet

Îl primești la prima vizită cu sold 0 și limita de credit de 100 Lei. Asta înseamnă că poți să cheltui maxim 100 Lei înainte de prima încărcare/ TOP UP (inclusiv pentru a plăti accesul în locație)

Îl folosești ca pe un card bancar: îl apropii de locurile semnalizate pentru acces în locație sau plată.

Smartcardul va taxa accesul doar prima oară când intri în locație în ziua respectivă (nu degeaba e smart).
Ulterior, poți intra și ieși în/din locație de câte ori dorești, atâta timp cât Smartcardul tău are sold 0 sau mai mare.

Dacă la finalul zilei îți rămân bani necheltuiți pe Smartcard, nu îi poți retrage. Creditul rămas nu expiră și poate fi folosit la următoarea vizită la Peninsula.

Îl poți încarcă cu bani online, sau la stațiile de TOP UP din locație.

Este portofelul tău digital la Peninsula, așa că ai grijă de el. Dacă se întâmplă să nu-l poți prezenta la Front Desk la plecare (din orice motiv, inclusiv pierderea în incintă), în momentul în care vrei să părăsești locația vei fi nevoit să plătești 100 Lei.

Fiecare oaspete va primi un Smartcard Peninsula, indiferent de vârstă. Sfătuim toți oaspeții Peninsula să nu lase Smartcard-urile pe care le primesc cei mici, la
indemâna lor.

Trebuie să ai Smartcardul la tine fizic, pentru acces și plăți în incinta Peninsula, deoarece acesta funcționează cu sistemul NFC (near-field communication). Nu ajunge să ai numărul cardului sau o fotografie cu el.

Top-Up Stations / Stații de Reîncărcare:

• Front Desk/Recepție
(Încărcare prin POS/
Încărcare cu numerar)
• The Dome Beach Bar
(Încărcare prin POS)
• Zona Meet & Eat
(Încărcare prin POS)