Peninsula este un parc recreațional construit în jurul unei piscine naturale gigant, cea mai mare din Europa de est.

Inspirată de frumusețea și bucuria pe care o oferă înotul liber, Peninsula este un ecosistem complet, creat special pentru relaxare și distracție, un echilibru între sălbăticia lacului și facilitățile oferite de piscinele clasice.

Pe lângă piscina naturală de 18.000 metri pătrați, Peninsula îți pune la dispoziție o zonă generoasă de relaxare: food court cu capacitate de 100 de locuri, zonă de hamace și bean bag-uri pentru relaxare și odihnă, zone cu umbră, zone de plajă, picnic, vestiare și dușuri, terenuri de volei pe nisip, zone pentru clase de yoga și pilates, zonă de joacă pentru copii, și o zonă pentru concerte și dans.
Întregul concept Peninsula, toate facilitățile oferite oaspeților, au un singur scop:
de a fi un refugiu din viața de zi cu zi.

Manifest

Vrem să ne simțim bine, să ne recăpătăm energia și creativitatea, să ne simțim liberi, să avem timp să facem tot ce ne place și ce ne relaxează. Vrem să fim alături de cei dragi. Vrem să avem și timp pentru noi înșine. Vrem un loc unde natura să fie în elementul ei iar noi în elementul nostru.

Vrem un loc unde dinamismul și recreerea sunt în armonie deplină.

Din aceste dorințe s-a născut Peninsula, locul ideal pentru deconectare, indiferent cum alegi să te detașezi de cotidian.

Misiune

Misiunea noastră este de a pune la îndemâna tuturor un spațiu ideal pentru evadarea din cotidian, o sumă de experiențe care să ne aducă mai aproape de natură și mai aproape unii de alții.
Vrem să creăm o comunitate de oameni care să adere la aceleași valori: curiozitate, curaj, sustenabilitate, inovare și experiențe pozitive.
Promovăm un mod nou, sustenabil, autentic și netradițional de a face baie în piscină. Vrem ca, împreună, să dăm un sens nou, occidental, conceptului de relaxare, toate acestea cu obiectivul de a ne realiza viziunea „omul, în armonie cu natura” atât la nivel personal cât și la nivel de comunitate.

Explorează zonele